Jouw lichaam als gids

 

In een sessie met mij gaan we op onderzoek naar wat er ten diepste in jou leeft. In dit onderzoek is alles welkom. Ik ga er van uit dat er een reden is waarom jouw lichaam iets nù laat zien. Daarbij is voor mij niets te “gek”. Ik heb het zelf misschien ook al eens gevoeld en geuit. Voorbij schaamte en mèt schaamte. Ik streef naar het creëren van een veiligheid waarin er geen taboe is op welk gevoel, beweging of sensatie dan ook en waarin transformatie mogelijk is. Ik vind niks mooier dan dat jij je authentieke zelf kunt zijn.

Via lichaamsbewustzijn en -expressie kun je ervaren dat je vrijer wordt, dichter bij jezelf en wat voor jou belangrijk is, in meer wezenlijke verbinding met anderen. Je zult je verlangens en kracht leren kennen, en ook je angsten en blokkades. Wellicht zul je gaan voelen wat jouw innerlijk kompas is voor het pad dat jij te gaan hebt in je leven. Of misschien zul je leren het leven volop nemen zoals het is, in donker en licht, die niet zonder elkaar kunnen bestaan. Kortom: samen kijken we naar hoe je meer voelend, bezield en zingevend kunt leven.

Ik geef individuele lichaamsgerichte en danssessies. Ook bied ik lichaamswerk en danssessies aan voor groepen. En via vrouwencirkels verbinden we rond een bepaald thema. 

Iedereen is welkom die verlangt naar een meer bezield en voelend leven en levensvragen heeft, in een individueel of in groepsvorm. Iedereen die meer in het eigen lijf wil komen, minder “in het hoofd”. Iedereen die ergens in het leven vastloopt. En iedereen die nieuwsgierig is naar waarom je in je dagelijkse leven steeds tegen dezelfde dingen aanloopt.

Misschien wil je wel:

N

diepe verbinding met jezelf en anderen

N

meer je hart volgen

N

meer plezier en levenslust ervaren

N

helderheid over je levensmissie

N

expressie geven aan wie je bent

N

je pijn toe laten en dragen

N

intiem zijn met je seksualiteit

N

onderzoeken waar pijntjes en ongemak vandaan komen

Welk onderliggend verlangen je ook hebt, samen kunnen we kijken naar wat jou tegenhoudt in je lijf en gedachten, naar wat meer vrij mag stromen en wat er nodig is om jouw verlangen te voeden en te leven.

Al jouw vragen en benieuwdheid zijn welkom. Mijn specifieke niche, mede door mijn eigen verhaal, ligt rond de thema’s seksualiteit, vrouwelijkheid/mannelijkheid, onvruchtbaarheid en rouw.

'Hilde is een coach die echt naast je staat. Ze laat je ervaren hoe je uit je eigen bron kan putten met je lichaam als leidraad. Ze is heel erg in het moment en geeft me compleet het gevoel dat ik mezelf mag zijn met mijn HELE zijn. Het donkere en het lichte. De sessie heb ik ervaren als thuiskomen bij mezelf'

– Tubien

"Met Hilde als coach kwam ik na lange tijd weer in contact met mijn eigen kracht. Met gesprekken, lichaamsoefeningen en opstellingen gaf ze me zicht op mijn kern, dat wat ik nodig heb en wens voor mezelf. Ze is steunend, warm en heeft een sterke intuïtie. Dat neemt ze allemaal mee in het contact."

– Suzanne

"Hilde heeft met haar kalme aanwezigheid de gave om je verbluffend snel bij jezelf te brengen. Een kort gesprek en dan uit je hoofd en aan de slag met de energie die in jou beweegt. Ze voelt haarfijn aan wat er moet gebeuren om dat wat vast zit los te maken. Iedere sessie is anders, iedere sessie is waardevol."

– Rebekka