Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Seksualiteit als je Bron ~ 4-maanden traject voor Vallei-vrouwen

september 2 @ 7:30 pm - december 16 @ 9:30 pm

€295

Verdiep je Vallei-training!

Als je naar de natuur kijkt, zie je dat alles zindert. Noem het orgastische energie, dat er voor zorgt dat het voorjaar uit het ogenschijnlijke niets bollen uit de grond laat komen, boomtakjes uitlopen, vogels druk bezig gaan met nestjes bouwen. De kracht die daarvoor nodig is! En juist die kracht zit ook in ons. En we hebben niet geleerd hieruit te putten.

De Vallei-orgasme training is hierbij de sleutel. In een veilige setting, – alleen met jezelf in je slaapkamer – leer je jouw orgastische energie om te zetten naar levenskracht. Deze eeuwenoude techniek is eindelijk weer tot onze beschikking. Wat een potentie heeft dat!

Contact maken met je seksuele energie verruimt je innerlijke wereld. Soms gaat dat gemakkelijk, soms moeizaam, soms met weerstand. We hebben ideeën over onszelf, patronen die zelfliefde – en beminning bemoeilijken, heilige huisjes meegekregen door onze opvoeding of maatschappij, of we hebben juist grenzeloosheid gekend. Vallei helpt om veiligheid in jezelf te herstellen. En daarmee word je ook veiliger naar anderen en naar de planeet.

De Vallei-training doe je zelf, thuis, op jouw eigen tempo. Maar ervaring leert dat het fijn kan zijn hierover te kunnen delen met andere vrouwen die ook op dit pad zijn. Om je training te verdiepen door samen oefeningen te doen, vragen te kunnen stellen, elkaar te steunen in de moeite, inzichten en/of vreugde. Vanaf 2 september 2024 komen we eens in de drie weken in een groep vrouwen samen. Of je nu al jaren traint, pas begonnen bent of met de start van deze groep de Vallei-training gaat beginnen; je bent welkom.

Wat kan je verwachten?
Je gaat je eigen relatie met je seksualiteit ontwikkelen, in plaats van op basis van wat ons is aangeleerd, aangepraat, of wat we onbewust hebben opgepikt over “hoe het hoort”. En daarnaast leer je het ook nog eens aanspreken als een krachtige bron van energie. Dit is een reis, en het kan geweldig en confronterend zijn. Het maakt je een zelfbewuste vrouw, in jouw kracht, fijnzinnigheid en eigenheid.

We gaan dieper in op de filosofie en de technieken van Vallei-orgasme. Er is alle ruimte voor delen, en stellen van vragen. Als Vallei- en lichaamsgerichte coach ondersteun ik je in het doorbreken van patronen en overtuigingen en help ik je in contact te komen met je lijf en bekken. Als groep inspireren we elkaar in ons unieke zelf te zijn als vrouw, als mens.

Er is plek voor minimaal 4 en maximaal 7 vrouwen en we komen eens in de drie weken samen op een knusse fijne plek in Eefde (bij Zutphen). Tussen de vierde en vijfde bijeenkomst vindt er een individueel gesprek met mij plaats.

Data:
Maandag 2 september 2024, 19:30 – 21:30 uur
Maandag 23 september 2024, 19:30 – 21:30 uur
Maandag 14 oktober 2024, 19:30 – 21:30 uur
Dinsdag 5 november 2024, 19:30 – 21:30 uur
Maandag 25 november 2024, 19:30 – 21:30 uur
Maandag 16 december 2024, 19:30 – 21:30 uur

Kosten: €295,-
Je bent ook welkom als je nu nog geen Vallei-orgasme traint. Voor aanvang van dit traject kun je via de Vallei-website de training aanschaffen, met korting via mij (dan kost de training €197,-). Dan begin je gewoon met les 1 voordat we de eerste keer samenkomen. De training bestaat uit 8 lessen en je krijgt elke 2 weken toegang tot de volgende les. Je hebt je hele leven lang toegang tot de training en al het bonusmateriaal die het bevat. In totaal is dan de investering voor de Vallei-training en dit traject €492,-.

Aanmelden kan via de knop, of via een berichtje naar hilde@hildekroes.nl . Je aanmelding is definitief als de betaling binnen is.

In de samenkomsten komt er géén naaktheid of duocultivatie (uitwisseling van seksuele energie tussen twee mensen) aan te pas. We zullen ook niet met opwindingsenergie werken. Vallei trainen doe je in absolute veiligheid in je eigen slaapkamer.

 

 
 

Wil je deelnemen?

Gegevens

Begin:
september 2 @ 7:30 pm
Einde:
december 16 @ 9:30 pm
Kosten:
€295

Organisator

Hilde Kroes
E-mail
hilde@hildekroes.nl

Locatie

Eefde
Oranjelaan
Eefde, 7211 GX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0624876026