Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoeders van de Aarde – Een Cirkel in Zienerschap

november 16, 2023 @ 7:00 pm - 10:00 pm

€333 – €395

Hoeders van de aarde

Een Cirkel in Zienerschap

Soms ben je ergens en voel je dat iets niet klopt. Of je hebt een innerlijk weten dat je ergens moet zijn. Soms komt er misschien een woord of een zin tot je, alsof het je ingefluisterd wordt. Of je ziet iets; een verschijning of een beeld. Ons diepste Zijn en dat waarmee wij in het grotere verbonden zijn vinden regelmatig manieren om met ons te communiceren. We hebben waarschijnlijk in ons leven niet geleerd dit te verstaan. Of we werden niet begrepen in wat voor ons normaal was. Terwijl de ziener(es) in ons, die vanuit intuïtie durft te leven en weten, een wonderlijk en prachtig kompas kan zijn in ons dagelijks bestaan.
We brengen een Cirkel samen, waarin we onze heldere vermogens weer (leren) herkennen, eigen maken, en grond geven als kompas voor ons bestaan. De Cirkel kan je helpen elke impuls die tot je komt te herkennen, te vertrouwen, en informatie te laten zijn voor het vormgeven van je bestaan. Elk woord, elk gevoel, elk beeld, elk onverklaarbaar weten. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het is allemaal al in ons. Boeken, workshops, leraren kunnen ons inspireren en voeden. Maar uiteindelijk gaat het over het vertrouwen van onze eigen bron en deze te belichamen. Zodat wij ons kunnen ankeren in de vrije stroom, in deze tijd, hier op Aarde, in ons eigen bestaan. En daarmee een meer bezield, voelend en vertrouwend mens kunnen zijn.
In een Cirkel ontstaat er een veld waarin de subtiele heldere impulsen gemakkelijker tot ons komen. Het veld nodigt uit tot voelen, horen, zien en weten. We werken met wat zich in het moment aandient in ieder van ons en via de sensaties in ons fysieke lichaam. We leren vertrouwen dat wat tot elk van ons komt en in het geheel, precies dat is wat in het licht wil komen. Het kunnen (oude) pijnstukken zijn die om voelen en heling vragen. Het kunnen vergeten krachtstukken van ons zijn die vragen om herinnerd en ingesloten te worden. Met elkaar laten we het ontstaan, volgen we wat zich in het midden openbaart en halen daar elk onze inzichten uit. Madelon en Hilde zijn onderdeel van de Cirkel, houden het veld schoon, nodigen je vriendelijk uit, en verwelkomen dat wat ontstaat. Naast jou staand, verwelkomen we jou met alles van jou, en nodigen we je uit eigenaarschap te nemen over zowel je eigen stukken als jouw eigen unieke heldere vermogens en zienerschap, en daarmee over je eigen mogelijkheden.
We komen maandelijks samen in een vaste groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers, 5 keer op een avond en een keer een hele dag. We gaan elke keer samen op reis, en er zal ruimte zijn voor sharings en uitwisseling. De avonden vinden plaats in De Ruimte in Vierakker, bij Zutphen. De hele dag zal plaatsvinden op een krachtplek in de natuur buiten (bij regenachtig weer gaan we naar binnen). De Cirkel werkt door tussen onze samenkomsten in. Er is ruimte daarover te delen in een besloten Facebook groep, waarin Madelon en Hilde ook uitnodigingen en voeding zullen geven. Daarnaast is onderdeel van dit proces een persoonlijk gesprek met Madelon of Hilde in januari/februari.

Data en tijden:

Donderdag 16 november 2023, 19:00 – 22:00 uur
Donderdag 14 december 2023, 19:00 – 22:00 uur
Donderdag 25 januari 2024, 19:00 – 22:00 uur
Donderdag 29 februari 2024, 19:00 – 22:00 uur
Zaterdag 23 maart 2024, 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 24 april 2024, 19:00 – 22:00 uur

Investering

Early Bird (aanmelding en betaling voor 1 november): 333 euro
Aanmeldingen vanaf 1 november: 395 euro

Dit is inclusief:

  • 5 avonden Cirkel in een veilige en gedragen bedding, met koffie, thee en lekkers
  • 1 hele dag Cirkel buiten in een veilige en gedragen bedding, met koffie, thee en een eenvoudige vegetarische lunch.
  • Besloten Facebook groep voor delen en vragen, en voeding en inspiratie vanuit Madelon en Hilde
  • 1 Persoonlijk gesprek met Madelon of Hilde

Locatie:

De Ruimte; IJsselweg 16, 7233 SJ Vierakker.

Aanmelden:

Aanmelden kan via madeloncoenen@yahoo.com en hilde@hildekroes.nl
Er volgt een kort intakegesprek om op elkaars wensen en verwachtingen te kunnen afstemmen. Bij betaling is je aanmelding bevestigd.

Over Madelon

Het is mijn talent om de bron te vertolken, te weten welke woorden
wanneer willen worden gesproken om het hart te openen en datgene in verbinding te laten komen wat om verbinding vraagt. Opdat alle delen die door trauma, klein of groot, in de afgescheidenheid terecht zijn gekomen, er weer bij kunnen komen en de oude emotionele lagen ervan alsnog doorvoeld en losgelaten kunnen worden. Dat is hoe we thuis komen. Alle verloren delen te hervinden en via de subtiele gevoelslagen weer in ons lichaam mee laten stromen, zodat ze grond vinden in onsZelf. Zo leren we onsZelf te dragen en onze verantwoordelijkheid toe te eigenen om ons eigen pad te gaan met en doorheen alle hobbels en krochten die genomen en doorwrocht willen worden. Ik werk momenteel individueel met mensen in Akasha Reading Healing, en begeleid mensen in trajecten om de eigen helderheid thuis te brengen in zichzelf. Daarnaast geef ik cursussen in het werken met het Akasha Veld.
https://www.adame.nl/

Over Hilde

Ik leer dat alle vermogens in mij zijn en dat ik als een ziener naar de subtiele impulsen in mijn lichaam mag luisteren en ze als raadgever mag zien. Zo kom ik het dichtst bij het Leven: bij dat wat “waar” is in dat moment. Soms is het niet leuk en fijn wat ik ontmoet, soms het mooier dan ik had kunnen bedenken. In dat ene moment zit alles besloten. Zoveel leven! Ik veer op als ik dichtbij dat mag zijn. Bij mezelf en bij de mensen die ik begeleid in meer bezield leven en sterven. Overgave na strijd, verbinding na verharding, liefde voorbij angst… de gouden momenten van wanneer de ziel naar voren komt.
Ik begeleid mensen in mijn eigen praktijk in Eefde, ik werk in een hospice, en ik begeleid mensen in groepen.

Wil je deelnemen?

Gegevens

Datum:
november 16, 2023
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€333 – €395

Organisatoren

Hilde Kroes
Madelon Annata Mera

Locatie

De ruimte
ijselweg 16
vierakker, 7233 SJ Nederland
+ Google Maps