Aanbod

 

Individuele lichaamsgerichte sessies

Een sessie of een traject waarin we ervaringsgericht werken aan jouw vraag of vragen, in mijn praktijk*.

Tarieven:

Privé:                      €85,- incl. BTW
Via werkgever:     €110,- excl. BTW

Individuele sessies duren 60-75 minuten.

Bij afmelding binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak ben ik genoodzaakt de helft van de kosten van de sessie in rekening te brengen.

Mijn sessies worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Ik geloof dat lichaamsgerichte begeleiding toegankelijk moet zijn voor iedereen die een wens heeft meer in contact te zijn met zijn/haar/hun lichaam en gevoelens. Mochten mijn tarieven niet haalbaar zijn voor je, neem dan gerust contact met me op. Ik geef sessies tegen een gereduceerd tarief en ik sta ook open voor een uitwisseling op basis van jouw talenten en passies.

*Door een recente verhuizing heb ik op dit moment geen vast praktijkadres. Er zijn mogelijkheden om sessies te boeken in Zutphen, Deventer, Den Haag en Utrecht. Neem gerust contact met me op om mogelijkheden te bespreken!

Individuele danssessies

Houd je van bewegen en/of dansen? Ben je benieuwd wat jouw dans of beweging jou te vertellen heeft? Ik bied een kort inzichtvol traject aan van drie sessies waarin muziek en dans worden afgestemd op jouw vraag.

  • In de eerste sessie bespreken we jouw vraag.
  • In de tweede sessie gebruik ik op jouw vraag afgestemde muziek en begeleid ik je in jouw dans en beweging.
  • In de derde sessie bespreken we hoe jouw vraag zich in jou heeft bewogen in de tweede sessie en wat je hieruit kunt meenemen.

Je ontvangt jouw persoonlijke muziekafspeellijst via Spotify of titels via mail.

Tarieven:
Drie sessies (elk 45min) voor €150,- incl. BTW.

Bij afmelding binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak ben ik genoodzaakt de helft van de kosten van de sessie in rekening te brengen.

Dans- en lichaamswerk voor groepen

Onder de vlag van InMotion bied ik danslessen aan, om te voelen, onderzoeken, contact te maken, expressie te geven aan wat er ten diepste bij ons leeft en aan wie wij zijn. Met mooie muziek en uitnodigende begeleiding.

Body Wisdom in samenwerking met Dorine Hoog. Om en om op een weekenddag, 1-2x per maand. Zie Agenda beneden voor meer informatie.

Zoek je iemand die een groep kan meenemen in lichaamswerk of dans voor het vergroten van bewustzijn of de verbinding in de groep? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. We bespreken dan de wensen en mijn aanbod. Ik maak dan een offerte op maat.

Vrouwencirkels

De kracht van samenkomen en samenzijn als vrouwen rond een bepaald thema. Zie agenda beneden voor meer informatie.

Agenda

 

Body Wisdom

Wanneer in 2022:

26 februari (Hilde)
13 maart (Dorine)

Locatie: Regulierenring 12, Bunnik
Tijd: 10:00-12:00, inloop vanaf 9:45
Kosten: €15,00 per les, contant aan de deur

In Body Wisdom begeleiden wij je vertrouwd te raken met de taal van je lichaam. Te luisteren naar de signalen en vanuit de kleine impulsen in beweging te komen. De wijsheid van jouw lichaam te volgen. Alleen en samen dansen wat bij jou leeft. Heel welkom!

Deze dansochtenden geef ik in samenwerking met vriendin en collega Dorine Hoog. Dorine is gecertificeerd 5 Ritmes® docent. Al zes jaar dans ik wekelijks bij haar en ze blijft mij verwonderen over de diepte en prachtige bedding die zij geeft mijn dans te verkennen en te uiten.

Vrouwencirkel

Datum: nader te bepalen
Thema:
Vervroegde overgang

Locatie: Mijn praktijk, Den Haag

Bij deze vrouwencirkel verbinden we met elkaar als vrouwen die vervroegd in de overgang zijn gekomen. Het is een plek om te delen, te ontmoeten, elkaar te ondersteunen. Interesse? Stuur me een mailtje!