Aanbod

 

Individuele lichaamsgerichte sessies

Een sessie of een traject waarin we ervaringsgericht werken aan jouw vraag of vragen, in mijn praktijk in Eefde.

Tarieven:

Een bundel van 3 sessies: €295,- incl. BTW
Losse sessie: €105,- incl. BTW
Via werkgever per sessie: €135,- excl. BTW

Een intake-gesprek vindt in mijn praktijk of via telefoon/beeldbellen plaats en is de eerste 30 minuten gratis. Duurt het gesprek langer, dan vraag ik een vergoeding van €50,-.

Een sessies duurt 60-75 minuten.

Bij afmelding binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak ben ik genoodzaakt de helft van de kosten van de sessie in rekening te brengen.

Mijn sessies worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Ik geloof dat lichaamsgerichte begeleiding toegankelijk moet zijn voor iedereen die een wens heeft meer in contact te zijn met zijn/haar/hun lichaam en gevoelens. Mochten mijn tarieven niet haalbaar zijn voor je, neem dan gerust contact met me op. Ik geef sessies tegen een gereduceerd tarief en ik sta ook open voor een uitwisseling op basis van jouw talenten en passies.

Individuele danssessies

Houd je van bewegen en/of dansen? Ben je benieuwd wat jouw dans of beweging jou te vertellen heeft? Ik bied een kort inzichtvol traject aan van drie sessies waarin muziek en dans worden afgestemd op jouw vraag.

  • In de eerste sessie bespreken we jouw vraag.
  • In de tweede sessie gebruik ik op jouw vraag afgestemde muziek en begeleid ik je in jouw dans en beweging.
  • In de derde sessie bespreken we hoe jouw vraag zich in jou heeft bewogen in de tweede sessie en wat je hieruit kunt meenemen.

Je ontvangt jouw persoonlijke muziekafspeellijst via Spotify of titels via mail.

Tarieven:
Drie sessies (elk 45min) voor €200,- incl. BTW.

Bij afmelding binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak ben ik genoodzaakt de helft van de kosten van de sessie in rekening te brengen.

Dans- en lichaamswerk voor groepen

Onder de vlag van InMotion bied ik danslessen aan, om te voelen, onderzoeken, contact te maken, expressie te geven aan wat er ten diepste bij ons leeft en aan wie wij zijn. Met mooie muziek en uitnodigende begeleiding.

Zoek je iemand die een groep kan meenemen in lichaamswerk of dans voor het vergroten van bewustzijn of de verbinding in de groep? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. We bespreken dan de wensen en mijn aanbod. Ik maak dan een offerte op maat.

Vrouwencirkels

De kracht van samenkomen en samenzijn als vrouwen rond een bepaald thema. Zie agenda beneden voor meer informatie.

Agenda

 

InMotion

Door een recente verhuizing ben ik nog bezig met nieuwe grond vinden voor mijn InMotion danslessen. Ik verwacht in 2023 weer te beginnen, in (omgeving) Zutphen. Houd de website in de gaten of stuur mij een mail als je opp de maillijst wilt!

Vrouwencirkel

Datum: nader te bepalen
Thema:
Vervroegde overgang

Locatie: Eefde/Zutphen

Bij deze vrouwencirkel verbinden we met elkaar als vrouwen die vervroegd in de overgang zijn gekomen. Het is een plek om te delen, te ontmoeten, elkaar te ondersteunen. Interesse? Stuur me een mailtje!