Aanbevelingen

 

Anna - I AM AWARE

Anna helpt je liefdevol naar een bewuster leven, via ademwerk en plantceremonies. Puttend uit levenservaring en innerlijke wijsheid geeft ze een mooie en veilige bedding voor jouw proces.

Tubien - Artist with Camera

Tubien is een geweldige kunstenares die jou kan helpen jouw dromen en missies om te zetten in (foto)grafische vorm. Ze heeft mijn logo en deze website ontworpen. Ze maakt Kunst met een eerlijke boodschap.

Hester - Lichaamsgerichte therapie, training en coaching

Hester helpt je nieuwsgierig en afgestemd jouw emoties en patronen beter te herkennen via lichaamsgerichte methodes. Individueel en voor koppels. Ook is zij Open Floor docente en samen starten wij in september 2021 met Intimacy – a conscious dance avonden in Den Haag.

Dorine - 5Ritmes dansdocente

Dorine geeft wekelijks prachtige 5Ritmes danslessen in Utrecht waarin ze je liefdevol uitnodigt te voelen, te volgen, te bewegen, jezelf wakker te maken, vanuit heel je hart.

Binnert - coach bij vragen over zingeving en spiritualiteit

Binnert kijkt zacht, scherp en vanuit wijsheid met je mee bij zingevingsvragen. Hij werkt veel met geleide meditaties, dromen en visualisaties. Altijd in een vorm die past bij de vraag en de vrager.

bonder53@hotmail.nl
 0639125080